If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги! Колата е алфа 156 спортвагон 2,4 175. Та проблема е следния след като смених амортисьорите сложих монро Е4940 след което задницата клекна с 3-4 см.. От къде може да идва проблема или просто не са това амортисьорите?
стоковите са мисля не е спортно окачване. Мерих разстоянието от подложката на пружината до болта долу разстоянието е еднакво и просто не се сещам от къде идва тая разлика. Преди имаше около 2см между гумата и калника сега гумата е в калника около 1-2 см.. На старите амортисьори няма никакви номера нищо
стоковите са мисля не е спортно окачване. Мерих разстоянието от подложката на пружината до болта долу разстоянието е еднакво и просто не се сещам от къде идва тая разлика. Преди имаше около 2см между гумата и калника сега гумата е в калника около 1-2 см.. На старите амортисьори няма никакви номера нищо
По-спомен май задните за СВ и за седан са различни, много лесно е да се разбере, дай виновете на двете ти коли от подписа и ще видим епер какво казва по въпроса
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
По-спомен май задните за СВ и за седан са различни, много лесно е да се разбере, дай виновете на двете ти коли от подписа и ще видим епер какво казва по въпроса
Правилно си спомняш, Радко. Колега, я верно дай номер на рама да видим какво се случва.
Защо си мисля,че колегата с ТИ изпълнение е с ниворегулиращи амартисьори?
Ако е с такива с неговата пружина на обикновен амартисьор дава точно тоя ефект гумите вътре в калника.
Да наистина старите са по дебели и неможе да се натисне на долу тоя здравия... Възможно ли е да погледнеш за номера някъде или дали е възможно да подложа някви тампони да се вдигне 2-3 см
в голям филм се вкарах.. Ще ги изчистя хубаво и ще гледам ама като ги свлях не видях да има. А с Гумени тъмпони между пружините дали ще се вдиге или цялата геометрия на амортисьора е различна
Comment